VISDĀRGĀKĀ PĒRLE - retrīts un rekolekcijas

 

Ak, vai! Reģistrācija uz retrītu/rekolekcijām sievietēm VISDĀRGĀKĀ PĒRLE jau tika izziņota pirms kāda laika un ievietota sociālajos tīklos, bet tikai šodien apķēros, ka savā blogā to neesmu ielikusi.

Lūk, plašāka informācija un pieteikšanās saite: bit.ly/3V9Iqtl

Negribu atkārtoties, bet papildināt to, ko esmu teikusi iepriekš.

Retrīts  ir plašāks termins, kas apzīmē laiku, kad ikdienas rūpes esam nolikuši  malā un veltām laiku savai garīgajai dzīvei, atveldzējam savu dvēseli. Savukārt, rekolekcijas ir šaurākas nozīmes vārds, kas ietver arī garīgas transformācijas  procesu, nevis tikai laiku garīga  komforta zonā. Augšana un transformācija paredz kāpt laukā no komforta zonas.
Rekolekcijas nav lekcijas (kaut gan rekolekciju  laikā var tikt sniegtas īsas ievirzes jeb impulsi), bet pamatā tas ir organizēts process, kurā piedzīvot Klātbūtni. Te svarīgi, lai mēs paši nestājamies ceļā šajā procesā. Klātbūtne ir tā, kas nodrošina transformācijas paliekošo efektu, bet Mīlestība ir tā, kas dod drosmi atvērt sirdi, lai kaut ko mainītu savā dzīvē.

Jau kopš 2001.gada  nodarbojos ar  garīgo līdzgaitniecību un garīgās transformācijas procesu. Lai arī pati nāku no  kristīgās tradīcijas,  kura  man ir atklājusi  gadsimtiem senas  bagātības, varu teikt, ka ikvienai  lielajai garīgajai tradīcijai ir pazīstami noteikti procesi garīgās izaugsmes veicināšanai, tikai katrā tradīcijā tos apzīmē ar citiem  terminiem. Rekolekciju laikā tas ir Dievs, Dieva Svētais Gars (lai arī kādu vārdu  cilvēks lietotu, lai to apzīmētu – Visvarenais, Visums, Kosmoss, Daba…), kas vada cilvēku. Dievs nepieder nevienai  reliģijai, lai arī kā mēs, cilvēki, gribētu Viņu privatizēt un saistīt tikai ar savu reliģiju un savām dogmām.  

Mans kā garīgās  līdzgaitnieces un retrīta/rekolekciju vadītājas uzdevums ir radīt apstākļus un vidi,  nestāties pašai ceļā un būt par liecinieci tam, kas notiek Klātbūtnē. Mums katram ir svarīgi, ka mums ir liecinieks/lieciniece. Atcerēsimies Jaunās Derības stāstu par to, kā Marija steidzas pie Elizabetes, lai pavēstītu, ka viņa gaida piedzimtam bērniņu.  Kā tas var būt?! Viņa ir pārsteigta un prieka  pilna un viņai vajag satikt Elizabeti, kuru sauca par neauglīgu, kura savā vecumā bija ieņēmusi dēlu un nu jau bija sestajā mēnesī.  

Vietas uz retrītu VISDĀRGĀKĀ PĒRLE  pildās. Ja jūti, ka Tava sirds iedega, tad atsaucies tai un neatliec dalību sieviešu retrītā omulīgā viesu namā uz citu reizi. Plašāka info:   bit.ly/3V9Iqtl

 

Komentāri