Ko mēs darīsim retrītā VISDĀRGĀKĀ PĒRLE?

Retrīts (rekolekcijas) sievietēm VISDĀRGĀKĀ PĒRLE ir iecerēts  kā piecu sestdienu cikls reizi mēnesī. Notiks omulīgā viesu namā netālu no Jelgavas.
Pirmā tikšanās paredzēta 2022.gada 10.decembrī, turpmākās iecerētas 2023.gada 7.janvārī, 4.februārī, 4.martā, 8.aprīlī. Katra tikšanās reize būs savādāka, bet droši var nākt arī tikai uz atsevišķo reizi, ja uz visām netiek.
Tikšanās dos iespēju sievietei izlekt no ikdienas steigas un darbiem un pievērsties savas dvēseles dzīvei, lai to atveldzētu, un gūtu garīgu stiprinājumu un uzkrātu enerģiju  nākamajam dzīves  posmam.

Ko mēs darīsim retrītā?

  • ü  Katru reizi tiksi iepazīstināta ar vienu  no metodēm kā  noklust un norimt, kas ir priekšnoteikums, lai saklausītu, ko patiešām vēlas mūsu dvēsele.  Šādi paņēmieni palīdz arī stresa mazināšanai, bet tie var kļūt arī par patstāvīgu garīgu praksi.
  • ü  Tāpat kā mūsu fiziskajam ķermenim ir piecas maņas (redze, dzirde, tauste, oža, garša), līdzīgi arī dvēselei ir savas maņas (nereti to saucam par sesto maņu), kuras mācīsimies attīstīt ar dažādiem garīgiem vingrinājumiem un pārdomām par sevi (pašrefleksiju).
  • ü  Katru reizi uzzināsi plašāk un varēsi pamēģināt praktiski kādu no garīgajām praksēm – meditācija, kontemplācija, Lectio Divina, dienas pārskats, dienasgrāmatas rakstīšana, krāsu izmantošana lūgšanā un pašatklāsmē u.c. Sev  tuvāko un piemērotāko praksi varēsi paņemt līdzi savā ikdienas dzīvē kā resursu.
  • ü  Tiksi aicināta (netiksi spiesta) dalīties savā garīgajā pieredzē, un uzklausīt ar cieņu citu sieviešu pieredzi. Tā daloties mēs kļūstam par dāvanu viena otrai. 
  • ü  Iepazīsi garīgi stipru un viedu pagātnes un mūsdienu sieviešu dzīves stāstus un liecības par to, kā viņas ir risinājušas savus dzīves izaicinājumus un kur smēlušas spēku.

Būs arī tējas/kafijas galds un īpaši gatavota pusdienu maltīte.

Tagad sākam izplatīt info afišu par 10.decembra retrītu sievietēm VISDĀRGĀKĀ PĒRLE.  Pavisam drīz un tā tiks publicēta arī internetā. Pagaidām to meklējiet Jelgavas apkārtnes ciematos un pilsētās. 

Saistīti ieraksti:

Būs "dāmu tusiņš"! :)
Tieši pēc mēneša notiks retrīts sievietēm.


Komentāri